Nyhetsbrev 5: 2018 – Attraktiv bostadsrättsförening

Gå in på AAbrf.se och skapa en riktigt välskött och attraktiv bostadsrättsförening

Håller nu på med att upprätta en artikelserie i ca fem delar för vad som kännetecknar en attraktiv och välskött bostadsrättsförening, med goda ekonomiska förutsättningar framöver. Denna artikelserie kommer att publiceras på vår förvaltningstjänst AAbrf.se och där under Våra Nyheter med den första delen ute nu.

Artikelserien vänder sig i första hand till bostadsrättsföreningens styrelse och medlemmar, men den är säkert intressant läsning även för t ex bostadsrättsköpare, fastighetsmäklare, bostadsrättsförvaltare, teknikkonsulter och banker. Se även om tjänsten extern styrelseledamot / styrelserådgivare till bostadsrättsföreningar här

Innehållsbeskrivning:

  1. Inledning: Vad är egentligen en välskött och attraktiv bostadsrättsförening?
  2. Bostadsrättsföreningens fastighet & miljö
  3. Bostadsrättsföreningens förvaltning & ekonomi
  4. Bostadsrättsföreningens kommunikation & organisation
  5. Vad är en attraktiv bostadsrättsförening? Slutsatser och tips