Nyhetsbrev 6: 2018 – Nyproduktion av brf

Är du en bostadsutvecklare eller en byggherre men av olika skäl nu råkar sitta med osålda bostadsrättslägenheter?

Kontakta då oss så hjälper vi er att skapa en tydligare och bättre bild av den aktuella bostadsrättsföreningen för dina köpare och din bank och mäklare. Vi kan tillsammans titta på hur man kan förbättra olika faktorer inom själva bostadsrättsföreningen och genom olika åtgärder skapa en ökad attraktivitetsfaktor för de köpare / konsumenter som ska bo i och hantera den kommande förvaltningen av bostadsrättsföreningen samt se till att den blir så enkel, professionell, affärsmässig och värdeskapande för dem som möjligt.

Se mer här

Det känns som att man idag har fokuserat mest på att bygga attraktiva bostadsrätter men inte tänkt på att skapa attraktiva bostadsrättsföreningar? Det är ju ändå bostadsrättsföreningen som ska drivas av köparna av bostadsrätterna efter en inflyttning. Jag tror att man ska försöka att vända på erbjudandet genom att fokusera på att sälja in själva bostadsrättsföreningen.  Gå gärna in på den tjänsten AAbrf.se och se där hur man skapar och får en riktigt välskött och attraktiv bostadsrättsförening.